Tušili jsme, že na nás vyběhnou, řekl Bruno Mráz

Adam Mráček
O L O M O U C – Mora v zápase s Vítkovicemi neuspěla. I když za stavu 2:2 to vypadalo pro Hanáky přívětivě. Ve druhé třetině přišlo od Vítkovic překvapení v podobě třech nemilých gólů. Ale pojďme si vyzdvihnout i přívětivý moment pro Olomouc. Přesně po 15 kolech extraligy si Bruno Mráz zapisuje branku! „Dostal jsem dobrou nahrávku od Josefa Podlahy a měl jsem štěstí na dorážku a padlo to tam,“ popisuje Bruno.

Vítkovice byly pro Olomouc těžkým soupeřem. Nasvědčovala tomu i tabulka. Hanáci jakožto šestí v tabulce měli na soupeře dvě příčky ztrátu. „Vítkovice jsou hodně dobrým soupeřem, trošku jsme si je rozebrali na videu. Šli jsme do zápasu s tím, že chceme vyhrát. Ale s ostravským týmem to nevyšlo,“ sdělil střelec první branky.

Druhá třetina byla pro Olomoucké rozhodující. Vítkovice přehrály Moru a za Konrádovými zády skončily další tři góly. „Před druhou třetinou jsme si řekli, že stav 2:2 proti Vítkovicím je dobrý. A tušili jsme, že na nás vyběhnou, tak jsme se chtěli na ně připravit. Potvrdilo se, že na nás vyběhli a bohužel jsme to nezvládli,“ dodal útočník s číslem 13.

Za stavu 2:5, se skóre špatně otáčí. I tak Hanáci šli do poslední třetiny s tím, že chtějí stav vyrovnat. Ale štěstí opět více přálo Ostravským. „Před třetí třetinou jsme si řekli, že to musíme vyrovnat. V minulém zápase jsme byli schopni jim dát tři rychlé góly. Věděli jsme, že když zabereme tak to půjde. Ale bohužel, byli lepší a přehráli nás a je to potřeba uznat,“ řekl Bruno Mráz.