Report ze zápasu BER vs. OLO (1:3)

Medvědi Beroun 1933

logo

1:3

(0:2, 0:1, 1:0)

logo

HC Olomouc

Mora s nováčkem v týmu, vítkovickým Nathanem Walkerem, vstoupila do utkání velmi aktivně. Na začátku páté minuty mohl skórovat Haluza, ale jeho střelecký pokus skvěle vytěsnil Kareš. O několik chvil později se ale už červené světlo za domácí brankou rozsvítilo, když do černého zamířil Jiří Řípa.

V polovině úvodní části se Kohouti z gólové trefy radovali znovu. Před berounskou svatyní Kucsera našel Petra Koloucha, který nekompromisně propálil Kareše.

Domácí těsně před koncem první třetiny dostali možnost zahrát si skoro dvouminutovou dvojnásobnou početní výhodu, jenže Medvědi takovým luxusem pohrdli, když si nedokázali vytvořit zajímavější příležitost.

Na další branku se tak čekalo až do poloviny klání, kdy Robin Staněk od modré svou bombou propálil vše, co mu stálo v cestě. O několik sekund později Ondrušek nabídl Berounu přesilovou hru, avšak ani tu Medvědi nevyužili.

V 50. minutě si dvojnásobnou přesilovku zahráli i hráči Mory, ale ani oni v ní nebyli úspěšní. Středočeši se dočkali chvíli před koncem utkání alespoň čestného gólu, když se prosadil Jan Veselý.

Olomouc tak porazila Beroun 3:1, a ve středu tedy bude bojovat s Jihlavou o konečnou třetí pozici v tabulce.