Kohouti pomáhají v boji proti rakovině! Zapojte se do dobročinné aukce i vy

Klub
O L O M O U C - Kohouti se zapojí do dalšího charitativního projektu! Tentokrát je jeho cílem pomoci mladé mamince Janě Ryšánkové v boji proti rakovině. Za tímto účelem spojili Olomoučtí své síly s Litvínovem a výtěžek akce, při níž můžete získat olomoucký dres, bude Janě Ryšánkové předán právě při nejbližším střetu těchto dvou týmů, tedy 3. března v plecharéně!

Konto našeho srdce HC VERVA Litvínov společně s HC Olomouc, Nové háro a Nadace Unipetrol pomohou mladé mamince Janě Ryšánkové, které byla ve 24. týdnu těhotenství diagnostikovaná rakovina tkáně. Po chemoterapii přišla o vlasy už dříve a další ztráta jí čeká právě teď, kdy nemoc udeřila již potřetí. Jana však stále bojuje a překypuje pozitivní náladou už kvůli své malé dceři. Více na https://www.facebook.com/Kdobojujevyhrava.

Pojďme společně se spolkem Nové háro podpořit mladou maminku Janu projít další léčbou důstojně!

V neděli 1. března od 15:30 proběhne na stadionu Ivana Hlinky v Litvínově „vlasatý zápas“, kde mohou fanoušci přispět do pokladniček, věnovat své, alespoň 30 centimetrů dlouhé nebarvené vlasy nebo zakoupit charitativní předměty. Kromě toho ale můžete také vydražit dres Zbyňka Irgla na sportovní aukci a podpořit tak dobrou věc!

Výtěžek celé akce bude předán spolku Nové háro formou šeku na zápase HC Olomouc – HC VERVA Litvínov v úterý 3.3.2020. Zápasu se osobně zúčastní Jana Ryšánková.

Děkujeme za Vaší podporu. Jedeme v tom spolu.

HC Olomouc a HC VERVA Litvínov