Odveta znovu po roce! Hanáci se střetnou v exhibičním utkání s FC Sigmou Hodolany

Michal Jonáš
O L O M O U C – Po úspěšných setkáních v letech 2018, 2019 a 2021 nemůže ani v letošním roce chybět již tradiční přátelské utkání mezi olomouckými kohouty a FC Sigmou Hodolany, nejstarším fotbalovým klubem v hanácké metropoli. To se uskuteční 9. června na hřišti v Hodolanech. Všichni hokejoví i fotbaloví fanoušci jsou srdečně zváni!

Od 16 do 17 hodin je na programu střetnutí mezi mladšími žáky obou klubů. Úvodní výkop zápasu mezi A - týmem Mory a Sigmy je pak naplánován na 17:30. Kohouti by si v letošním roce chtěli na své konto připsat první výhru, jejich bilance proti Hodolanům je totiž jedna remíza a dvě porážky. Přitom v minulém roce byli hanáčtí hokejisté triumfu velice blízko. Gólové hody došly za stavu 5:5 až do penaltového rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější domácí.

V předešlém utkání si duel proti týmu hrající okresní přebor zahráli například Jan Bambula, Vilém Burian, Lukáš Nahodil, Rostislav Olesz, Lukáš Klimek nebo také Branislav Konrád a Jan Lukáš, jenž si místo role brankáře vyzkoušeli hru do útoku.

Během akce se můžete také těšit na autogramiádu vybraných hráčů. Přijďte kohouty podpořit přímo na stadion!