Baví vás hokejové statistiky? Sbírejte s námi data přímo během utkání

Redakce
Zajímají vás hokejové statistiky? Rádi byste se podíleli na sběru statistických dat ze zápasů vašeho oblíbeného klubu? Nyní máte ideální příležitost! Do našeho týmu totiž hledáme pečlivé a spolehlivé statistiky.

Veškerá data se sbírají přímo v dějišti hokejových utkání, jednotlivé statistiky se během zápasu zadávají do speciální aplikace na tabletech. Výhodou je znalost hokejových pravidel a přehled v hokejovém prostředí. Práce je vhodná především pro studenty středních a vysokých škol.

Výstupem vaší práce budou oficiální data, se kterými pracují jak kluby, tak vedení nejvyšších českých hokejových soutěží. Cenná data mohou být důležitou součástí ohodnocení výkonů týmů i jednotlivých hráčů Tipsport extraligy a Chance ligy.

Očekáváme především časovou flexibilitu, zodpovědný přístup k práci a ochotu učit se novým věcem. Novému členovi našeho týmu nabízíme finanční přivýdělek, vstup na utkání Tipsport extraligy a Chance ligy a ojedinělou příležitost práce v hokejovém prostředí. V případě zájmu se můžete podílet i a na dalších zajímavých projektech.

Ozvěte se nám na e-mail lukas.mihal@esports.cz, do předmětu zprávy uveďte heslo Statistiky.