Report ze zápasu OLO vs. POR (0:7)

HC Olomouc

logo

0:7

(0:3, 0:1, 0:3)

logo

HC RT TORAX Poruba

Skóre utkání se poprvé změnilo v 5. minutě, kdy brankáře Weisse překonal Oleksii Yevtiekhov, který projel středem útočného pásma. Poruba následně zvládla na úplném konci přesilovky zvýšit, když se trefil Olaf Zachariasz. V 15. minutě hry poslal hosty do třígólového vedení Mathyas Hlaváč poté, co domácí obrana pomáhala blokováním střel svému brankáři.

Druhá třetina mohla začít rychlým gólem, v akci dvou na jednoho vychytal Weiss hotovou tutovku. Domácím se následně naskytla možnost snížit v přesilovce, ale bezúspěšně. Počtvrté se hosté radovali ve 32. minutě, když Matyáš Veselý pálil přesně od modré. Poruba následně čelila akcím Olomouce ve dvou oslabeních, ale nedala se.

Třetí dvacetiminutovka opět začala velkou šancí hostů, ale gólman domácích si poradil. Na co už ale nestačil byla pátá branka Poruby, o kterou se postaral Šimon Pavlíček v přesilovce ranou od modré čáry. Gól číslo šest padl v 55. minutě a jejím autorem se stal Mykyta Bodnar. Uběhla další minuta a na časomíře svítil stav 7:0 pro hosty. O branku se postaral Daniil Skorokhod ihned po přijetí do útočného pásma.