Report ze zápasu KOU vs. OLO (2:1)

HCM Warrior Brno

logo

2:1

(0:0, 1:1, 1:0)

logo

HC Olomouc

V první části se červené světlo za brankou nerosvítilo ani na jedné straně, přitom šance k tomu měly oba týmy. "Začali jsme v dobrém tempu, první třetina byla celkem vyrovnaná. Měli jsme několik šancí, ty jsme ale bohužel nevyužili, což je chyba," litoval asistent trenéra mladšího dorostu Marián Takáč.

Jako první se radovali domácí hokejisté, a to v devětadvacáté minutě. "Inkasovali jsme branku po naší individuální chybě po špatném střídání. Hráč šel sám na bránu a gólman s tím už těžko mohl něco udělat," uvedl Takáč.

Hanáci přitom byli v prostřední periodě o něco aktivnější, jen se jim nedařilo v koncovce. "Ve druhé části jsme zlepšili bruslení a podařilo se nám srovnat. Opět jsme ale nevyužili šance. Moc taháme puk a nestřílíme," našel chybu asistent olomouckého kouče.

Za stavu 1:1 mohla družina Kamila Přecechtěla pomýšlet na bodový zisk, v posledním dějství ale inkasovala z hole Dufka. "Ve třetí části jsme dostali gól. V závěru jsme ale měli tlak, bohužel štěstí se na naši stranu nepřiklonilo, takže jsme vyrovnat nedokázali," shrnul Marián Takáč.

A nevyšla ani hra bez brankáře se šesti bruslaři. "V power-play jsme nějaké příležitosti měli, ale nevyšlo to. Celkově ale kluci odehráli slušné utkání, řekl bych jedno z nejlepších v letošním roce," pochválil Takáč své svěřence i přes prohru 1:2.