Vánoční dárek? Už jen pár hodin do konce aukce černých dresů ze sezóny 22/23 a přípravy 23

Klub
Vydražte si dres HC Olomouc! V aukci naleznete třetí sadu ze sezóny 2022/2023, s níž Hanáci odehráli i přípravná utkání v roce 2023. Dlouho ale neváhejte, aukce trvá jen do čtvrtka 14. 12.! Pokud chcete vydražený dres věnovat jako vánoční dárek, doporučujeme vám v případě úspěchu vyzvednout si dres přímo v kamenné prodejně fanshopu v termínu od 19. do 22. 12. během otevírací doby. V případě zaslání přepravní společností nepůjde stoprocentně zaručit dodání zásilky do Vánoc. Aukci naleznete zde.

Průběh aukce

• První nutnou podmínkou je registrace na webu https://gotauthentic.com/. Vytvoření profilu na této stránce je zdarma a zabere jen pár okamžiků.

• Účastník aukce může zvolit předem jakékoli libovolné maximum s tím, že systém bude hlídat příhozy za něj. Tedy například: vložíte si částku 5 000 Kč a v té chvíli získáváte coby první přihazující dres za vyvolávací cenu 2 000 Kč. Pokud další zájemce přihodí na 3 000 korun, systém zvedne váš příhoz na 3 001 Kč. Podobně se pokračuje až do vašeho nastaveného maxima. Další přihazující v té chvíli vidí, že jeho příhoz na vedení nestačil.

• V případě dvou shodných nabídnutých částek vyhrává ten, kdo svou nabídku podal dřív.

• Aukce je nastavená jako prodlužovaná, tedy každý příhoz v poslední minutě prodlužuje dobu trvání aukce o minutu.

• Vydražené dresy bude možné vyzvednout zdarma na sekretariátu klubu, případně je výhercům rozešleme prostřednictvím kurýrní služby DPD. Doporučujeme si pro jednodušší doručení v profilu zkontrolovat správné telefonní číslo, aby Vás kurýr při doručování zastihl.

• Bližší informace a kompletní pravidla aukce získáte na webu https://gotauthentic.com/, nebo na info@gotauthentic.com. Podpora je v českém jazyce.