INFORMACE K PŘEDPRODEJI VSTUPENEK NA UTKÁNÍ S KOMETOU BRNO

Klub
Základní část se kvapem blíží do svého finále. Olomoucké hokejisty v ní čeká ještě jedno derby s HC Kometa Brno, které sehrají doma v pátek 23. února. Vzhledem k bezpečnostním rizikům a negativním zkušenostem s fanoušky Komety Brno bude předprodej zahájen ve středu 7. února pouze ve fanshopu a na pokladnách ZS, kde proběhne také ve čtvrtek 8. února, a dále bude pokračovat od pátku 9. února ve fanshopu během otevírací doby. Předprodej v mobilní aplikaci HC Olomouc bude spuštěn v pátek 16. února, předprodej on-line na webových stránkách klubu bude spuštěn v pondělí 19. února. Žádáme fanoušky Komety Brno, aby si kupovali vstupenky výhradně do hostujících sektorů C, tj. do sektorů C2, C3, C Stání, C3 Hosté. Dále fanoušci Komety Brno nebudou vpuštěni do ZS s předměty, u kterých by hrozilo, že by byly použity k výtržnostem. Více informací v článku.

Předprodej na zápas s HC Kometa Brno hraný v pátek 23. února bude zahájen ve středu 7. února. Níže je uveden seznam dnů pro předprodej vstupenek:

  • středa 7. února a čtvrtek 8. února od 14 do 17 hodin – předprodej ve fanshopu a na pokladnách ZS
  • od pátku 9. února – předprodej ve fanshopu během otevírací doby
  • pátek 16. února v 10 hodin – spuštěn předprodej v mobilní aplikaci HC Olomouc
  • pondělí 19. února v 10 hodin – spuštěn předprodej on-line na webových stránkách klubu

Limit pro nákup vstupenek v předprodeji je 5 ks na osobu.

DŮLEŽITÁ INFORMACE PRO FANOUŠKY KOMETY BRNO!

Žádáme fanoušky Komety Brno, aby si kupovali vstupenky výhradně do hostujících sektorů C, tj. do sektorů C2, C3, C Stání, C3 Hosté. Z bezpečnostních důvodů nebudou fanoušci Komety Brno vpuštěni do ostatních sektorů, případně budou z těchto sektorů vykázáni do hostujících sektorů C.

Vzhledem k událostem, které se odehrály během posledního domácího utkání proti HC Kometa Brno (ničení vybavení zimního stadionu apod.), nebudou fanoušci Komety Brno vpuštěni do zimního stadionu s choreem, bubny, megafony, vlajkami a dalšími (ne)fanouškovskými předměty, u nichž hrozí, že by byly použity i k výtržnostem.