Pořizujte vstupenky na MORA Fest! Využijte i výhodných balíčků a slev!

Klub
Stále ještě nemáte vstupenky na MORA Fest 2024? Neváhejte a pořizujte je on-line, v mobilní aplikaci nebo v kamenné prodejně fanshopu. Využijte výhodných balíčků, či slev a nenechte si ujít souboj O Vládce Hané – tři hokejová derby týmů HC Olomouc a HC Zubr Přerov; zhlédněte činoherní představení v podání Moravského divadla Olomouc, poslechněte si známé české kapely a zpěváky, užijte si křest dresu a bohatý doprovodný program pro všechny věkové kategorie. To vše na vás bude čekat 16. a 17. srpna 2024 v areálu zimního stadionu Olomouc! Akce proběhne pod záštitou Statutárního města Olomouc. VSTUPENKY NA MORA FEST POŘIZUJTE ZDE!

Vstupenky na MORA Fest 2024 můžete zakoupit buď formou balíčku na oba dva dny, nebo jednotlivě na každý den zvlášť. Pokud se rozhodnete pořídit si balíček, základní vás vyjde na 590 Kč, pro držitele permanentky ze sezóny 2023/2024 (a v budoucnu i 2024/2025) je cena výhodnější, a to 540 Kč. V případě pořízení VIP balíčku zaplatíte 1 600 Kč. A co v sobě VIP balíček skrývá? V rámci prvního dne budou mít majitelé tohoto balíčku rezervovaná místa v prvních řadách na divadelní představení, během druhého dne budou mít zdarma občerstvení ve VIP prostoru zimního stadionu a během autogramiády budou moci k získání cenného podpisu hráčů využít méně vytížené VIP řady.

Na jednotlivé dny jsou vstupenky také rozdělené do kategorií na základní (340 Kč) a pro držitele permanentky (290 Kč). Pouze na sobotu 17. 8. lze využít slevy pro děti do 15 let; studenty, kteří se prokáží ISIC kartou; seniory nad 65 let (včetně) a držitele ZTP karet (200 Kč). Děti výšky 120 cm mají vstup na (POUZE!) sobotní program zadarmo.

A co že vás letos na MORA Festu bude čekat? Těšit se můžete souboj O Vládce Hané – tři hokejová derby týmů HC Olomouc a HC Zubr Přerov. Uniknout by vám také nemělo divadelní představení Splašené nůžky v podání Moravského divadla Olomouc, či kapely Kameron O5 a Radeček, Reflexy a zpěvák Xindl X se svou kapelou. Toto si přece nenecháte ujít!

VSTUPENKY NA MORA FEST POŘIZUJTE ZDE!